Gülova İlkokulu
Gülova Mahallesi /Comba Caddesi 1610. Sokak no2 ADRES KODU 3804722225
.

VİZYON

Türk Milli Eğitimin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda, öğrencilerin ilgi ve yetenekleri yönünde hayata ve üst öğrenime hazırlamak.

MİSYON

Atatürk´ün gösterdiği yolda, çağdaş gelişmelerin ışığında,öğrencinin Milli Kültür değerlerini tanımasını, takdir etmesini, benimsemesini sağlayarak toplum içinde başkaları ile iyi ilişkiler kuran, bilimin ışığında analitik düşünme becerisine sahip bireyler yetiştirmek.

.
Öğretim Şekli :İLKOKUL + ORTAOKUL NORMAL ÖĞRETİM

İLKOKUL + ORTAOKUL NORMAL ÖĞRETİM

08:30-14:35 İLKOKUL GİRİŞ-ÇIKIŞ SAATİ 08:30-15:30 ORTAOKUL GİRİŞ-ÇIKIŞ SAATİ

KALORİFER- ISINMA PROBLEMİ OLMAMAKTADIR

Servis Bilgisi

ÖĞRETMENLER KENDİ ARAÇLARI İLE GİDİŞ GELİŞ YAPMAKTADIR. ARAÇ SIKINTISI OLMAMAKTADIR.

Uydu İnternet (VSAT)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

HAVALİMANI YANININDA (istanbu´la 1 saat 30 dakika) İl Merkezi 20 Km Kırıkhan ilçesine 10 Km KUMLU İlçe Merkezi 10 Km MUSATAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ KAMPÜSÜNE 10 DAKİKADIR OKULUMUZ HAVALİMANININ YANINDADIR OKULUMUZ KUMLU NUN ANTAKYA MERKEZE EN YAKIN MAHALLESİNDEDİR. OKULUMUZ KIRIKHAN ANTAKYA YOLU ÜZERİNDEDİR

Gülova Mahallesi-KUMLU